Røsnæs Kirke.....lille sogn - stor natur

Filmaften

Røsnæs kirkes filmklub

Røsnæs kirke er vært ved ca. 6 filmaftener om året

De førstkommende filmaftener, alle kl. 17.30:

- Tirsdag d. 20. februar

- Tirsdag d. 13. marts

Det er, som bekendt, ikke muligt at offentliggøre filmtitler herpå hjemmesiden, men ca. 1. uge før,

får medlemmer af filmklubben en invitation med filmens titel. Der er ved at være trangt, men da alle jo ikke kommer hver gang, tager vi stadig imod nye medlemmer – og det er gratis. Vi sætter dog et maximum på 40 deltagere pr. gang, så det er ”først til mølle princippet” der gælder, når man ”ringer eller mailer” sig til en filmaften. Nærmere informationer følger i invitationerne som h.h.v. sendes og mailes til medlemmerne. Er der nogen der ikke modtager brev eller mail direkte, men informeres af venner og bekendte, og derefter melder sig - så sig til, og lad os få jeres adresse eller mailadresse så vi kan give jer direkte besked.

Høstauktion

Hvert år holder vi høstgudstjeneste med efterfølgende lettere traktement og auktion over egne producerede gaver fra haven - eller helt egne indkøbte tomater...

I 2017 samlede vi over 3000,- kr. ind til "reden" på Vesterbro i København. Et værested for kvinder, der er prostituerede og narkomaner.

MUSIK I KIRKEN

Kirken afholder 2-3 koncerter om året. Herudover vil kirkens organist Naia Rosenlund give 2 koncerter på klaver eller orgel i efterår, vinter eller forår.

Sommerkoncert i kirken

Søndag d. 1. juli kl. 19.00

med Andreas Bigom og Teresemarie Lisiux

Det tidligere bysbarn operasangeren Andreas Bigom og pianisten Teresemarie Lisiux vil overrække en sommerbuket, der indeholder danske sommersange, salmer og Schuberts Dichterliebe.

Sommerkoncert i kirken

Torsdag d. 19 juli, kl. 19.00

med Violinist Elisabeth Zeuthen Scneider og Pianist Kristoffer Hyldig

Igen i år vil violinisten Elisabeth Zeuthen Scheider og pianisten Kristoffer Hyldig spille klassisk og nordisk-romantisk musik i Røsnæs kirkes dejlige akustik.

Billetter á 50 kr. kan købes i Røsnæs Brugs fra 20. juni.

Sangaften

Onsdag. d. 21. marts kl. 19.00

Naia Rosenlund og Hans Petersen tager os igen på tur i Højskolesangbogen. Nu skal vi synge forårets ind. Også denne gang bliver det under lune Hans´ ledelse. Menighedsrådet vil være vært for kaffe og kage.

Alle sangglade hjerter er velkomne!

Skærtorsdag - måltid og gudstjeneste

Torsdag d. 29. marts kl. 17.30

Som noget nyt inviterer vi til fælles påskemåltid med lam på menuen i Stalden.

Pris: 20 kr. for mad/10 kr. for vin.

Tilmelding nødvendig til formanden eller præst senest mandag d. 26 marts.

Efterfølgende Gudstjeneste kl. 19.30 i Røsnæs kirke.

St. Bededagsaften

Torsdag den 26. april Gudstjeneste i kirken kl. 19.00

Traditionen tro går vi derefter i Stalden og hygger os med kaffe og varme hveder. Og stemmerne og folkehøjskole sangbogen bliver flittigt brugt.

Alle er hjertelig velkomne!

Ligger altid på den 2. søndag i maj

I 2018 bliver søndag den 13. maj kl. 10.30

Voksenkor

Hvert forårs- og vintersemester huser kirken et voksenkor hver onsdag. Koret deltager i kirkens højmesse påskedag og 1. søndag i advent.

Øvetid onsdage 16-18, fra 24. januar til og med påskedag.

Ældreudflugt

- til Samsø

onsdag den 16. maj

Der er stadig ledige pladser. Det koster 150,- som betales i bussen. Der er morgenkaffe på færgen og frokost på Samsø.

Bussen kører præcist kl. 8.00 fra p-pladsen ved forsamlingshuset, og vi er hjemme ca. 17.30.

Kontakt Elisabeth Torkelund på 22453282 eller Annika Lynbech på 30116381 senest tirsdag den 15. maj.

BØRNESTEMMER I KIRKEN

Et samarbejde med Røsnæs skole er nu indledt.

Kirkemedarbejder Tinne Leth kommer og synger med børnehaveklassen på skolen ind imellem, og i det kommende forårssemester vil 2. og 3. klasse også komme til at møde Tinne sammen med deres musiklærer Lisbeth. Det er planen, at børnene skal synge for os ved en gudstjeneste her i foråret.