AKTIVITETER

Filmaften

Røsnæs kirkes filmklub

Røsnæs kirke er vært ved ca. 6 filmaftener om året

De førstkommende filmaftener, alle kl. 17.30:

- Tirsdag d. 20. februar

- Tirsdag d. 13. marts

Det er, som bekendt, ikke muligt at offentliggøre filmtitler herpå hjemmesiden, men ca. 1. uge før,

får medlemmer af filmklubben en invitation med filmens titel. Der er ved at være trangt, men da alle jo ikke kommer hver gang, tager vi stadig imod nye medlemmer – og det er gratis. Vi sætter dog et maximum på 40 deltagere pr. gang, så det er ”først til mølle princippet” der gælder, når man ”ringer eller mailer” sig til en filmaften. Nærmere informationer følger i invitationerne som h.h.v. sendes og mailes til medlemmerne. Er der nogen der ikke modtager brev eller mail direkte, men informeres af venner og bekendte, og derefter melder sig - så sig til, og lad os få jeres adresse eller mailadresse så vi kan give jer direkte besked.

Røsnæs kirkes menighedsråd

Høstauktion

Hvert år holder vi høstgudstjeneste med efterfølgende lettere traktement og auktion over egne producerede gaver fra haven - eller helt egne indkøbte tomater...

I 2017 samlede vi over 3000,- kr. ind til "reden" på Vesterbro i København. Et værested for kvinder, der er prostituerede og narkomaner.

MUSIK I KIRKEN

Kirken afholder 2-3 koncerter om året. Herudover vil kirkens organist Naia Rosenlund give 2 koncerter på klaver eller orgel i efterår, vinter eller forår.

Koncert i kirken

En aften på klaver og orgel i Røsnæs kirke

Søndag d. 22. april kl. 19.00 med Naia Rosenlund

Organist Naia Rosenlund, giver forårskoncert på klaver og orgel.

Alle er velkomne! Fri entré!

Sangaften

Onsdag. d. 21. marts kl. 19.00

Naia Rosenlund og Hans Petersen tager os igen på tur i Højskolesangbogen. Nu skal vi synge forårets ind. Også denne gang bliver det under lune Hans´ ledelse. Menighedsrådet vil være vært for kaffe og kage.

Alle sangglade hjerter er velkomne!

Skærtorsdag - måltid og gudstjeneste

Torsdag d. 29. marts kl. 17.30

Som noget nyt inviterer vi til fælles påskemåltid med lam på menuen i Stalden.

Pris: 20 kr. for mad/10 kr. for vin.

Tilmelding nødvendig til formanden eller præst senest mandag d. 26 marts.

Efterfølgende Gudstjeneste kl. 19.30 i Røsnæs kirke.

St. Bededagsaften

Torsdag den 26. april Gudstjeneste i kirken kl. 19.00

Traditionen tro går vi derefter i Stalden og hygger os med kaffe og varme hveder. Og stemmerne og folkehøjskole sangbogen bliver flittigt brugt.

Alle er hjertelig velkomne!

Ligger altid på den 2. søndag i maj

I 2018 bliver søndag den 13. maj kl. 10.30

Voksenkor

Hvert forårs- og vintersemester huser kirken et voksenkor hver onsdag. Koret deltager i kirkens højmesse påskedag og 1. søndag i advent.

Øvetid onsdage 16-18, fra 24. januar til og med påskedag.

Ældreudflugt

Onsdag d. 16. maj

Årets ældreudflugt er stadig under planlægning, men vi kan allerede nu løfte sløret for, at vi skal til Samsø. Niveauet af stemning, hygge og bespisning vil være højt som det plejer.

Tilmelding til Elisabeth Torkelund eller Annika Lynbech (se telefon- og mail-liste under Røsnæs kirke og menighedsråd).

BØRNESTEMMER I KIRKEN

Et samarbejde med Røsnæs skole er nu indledt.

Kirkemedarbejder Tinne Leth kommer og synger med børnehaveklassen på skolen ind imellem, og i det kommende forårssemester vil 2. og 3. klasse også komme til at møde Tinne sammen med deres musiklærer Lisbeth. Det er planen, at børnene skal synge for os ved en gudstjeneste her i foråret.

Røsnæs Kirke.....lille sogn - stor natur