AKTIVITETER

Filmaften

Røsnæs kirkes filmklub

Røsnæs kirke er vært ved ca. 6 filmaftener om året

De førstkommende filmaftener, alle kl. 17.30:

- Torsdag d. 26. oktober

- Tirsdag d. 14. november

- Tirsdag d. 12. december

- Tirsdag d. 30. januar

Det er, som bekendt, ikke muligt at offentliggøre filmtitler herpå hjemmesiden, men ca. 1. uge før,

får medlemmer af filmklubben en invitation med filmens titel. Der er ved at være trangt, men da alle jo ikke kommer hver gang, tager vi stadig imod nye medlemmer – og det er gratis. Vi sætter dog et maximum på 40 deltagere pr. gang, så det er ”først til mølle princippet” der gælder, når man ”ringer eller mailer” sig til en filmaften. Nærmere informationer følger i invitationerne som h.h.v. sendes og mailes til medlemmerne. Er der nogen der ikke modtager brev eller mail direkte, men informeres af venner og bekendte, og derefter melder sig - så sig til, og lad os få jeres adresse eller mailadresse så vi kan give jer direkte besked.

Røsnæs kirkes menighedsråd

Høstauktion

Var i 2017 søndag den 3. september

Hvert år holder vi høstgudstjeneste med efterfølgende lettere traktement og auktion over egne producerede gaver fra haven - eller helt egne indkøbte tomater...

I år samlede vi over 3000,- kr. ind til "reden" på Vesterbro i København. Et værested for kvinder, der er prostituerede og narkomaner.

MUSIK I KIRKEN

Kirken afholder 2-3 koncerter om året. Herudover vil kirkens organist Naia Rosenlund give 2 koncerter på klaver eller orgel i efterår, vinter eller forår.

Koncert i kirken

Søndag den 5.november 2017 kl. 17.00

Naia Rosenlund og Andreas Orlowitz

Kom til en hyggelig klassisk eftermiddagskoncert i Røsnæs kirke med kirkens organist, Naia Rosenlund på klaver - og violinist, Andreas Orlowitz.

Der vil lyde toner af Bach, Schubert, Gounod, Massenet og Arvo Pärt.

Alle er velkomne!

Fri entré!

Julekoncert i Kirken med Onsdag d. 6. december 2017 kl. 19

Duo Accofolk

Koncerten vil præsentere musik fyldt med julestemning og hygge med stearinlys og forventningens glæde. Ethvert godt stykke, starter med en Ouverture til at lægge den gode stemning an. Og så videre med en julenatskoncert fra baroktiden, en rejse gennem eventyret ”Nøddeknækkeren”, og ikke at forglemme en jul i Wiens travle gader.

Alt bliver spillet med den samme farve, tonepalet og storhed som vi finder ved et helt symfoniorkester, men det leveres kun af de to koncertharmonikaer/accordioner i Duo Accofolk. Duoen består af Dean Delgiusto fra Slovenien og Stig Anders Larsen fra Kalundborg - to klassisk uddannede accordionister fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, der allerede i studietiden fandt sammen i ideen om at åbne op for nye udtryksmåder og hidtil uopdagede muligheder.

Repertoiret er bredt – dækkende både barok og moderne komtemporære komponister og folkemusik. Det, der gør deres koncerter så innovative og friske skyldes ikke kun de ned til mindste detaljer originalt arrangerede musik, men også kontrasten af karakterer i de værker duoen dækker.

Alle er velkomne!

Sangaften

Tirsdag. d. 31. oktober kl. 19.00

Naia Rosenlund og Hans Petersen tager os igen på tur i Højskolesangbogen. Nu skal vi synge efterårets og den stundende vinters viser og også denne gang bliver det under lune Hans´ ledelse. Menighedsrådet vil være vært for kaffe og kage.

Alle sangglade hjerter er velkomne!

Ligger altid på den 2. søndag i maj

I 2018 bliver søndag den 13. maj kl. 10.30

St. Bededagsaften

Gudstjeneste i kirken kl. 19.00

Traditionen tro går vi derefter i Stalden og hygger os med kaffe og varme hveder. Og stemmerne og folkehøjskole sangbogen bliver flittigt brugt.

Alle er hjertelig velkomne!

Voksenkor

Hvert forårs- og vintersemester huser kirken et voksenkor hver onsdag. Koret deltager i kirkens højmesse påskedag og 1. søndag i advent.

Ældreudflugt

Ældreudflugten ligger som regel i maj.Vi lover et højt niveau hvad stemning, hygge og bespisning angår.

Vi mødes på kirkens parkeringsplads ca.Kl. 8.45 for afgang med bussen Kl. 9.

Forventet hjemkomst: ca. Kl. 18.

Tilmelding til Elisabeth Torkelund eller Ernest Andersen (se telefon- og mail-liste under Røsnæs kirke og menighedsråd).

Røsnæs Kirke.....lille sogn - stor natur