Røsnæs Kirke.....lille sogn med stor natur

AKTIVITETER

• Filmaften
  • Foredrag
  • Koncert
  • Sangaften
  • Konfirmation
  • Varme hveder
  • Høst auktion
  • Ældreudflugt

Filmklub

Filmaftener alle gange kl.17.30:

Torsdag den 24. oktober
Torsdag den 21. november
Torsdag den 12. december
Tirsdag den 28. januar 2020

Røsnæs kirke er vært ved ca. 6 filmaftener om året

De førstkommende filmaftener, alle kl. 17.30:

Det er, som bekendt, ikke muligt at offentliggøre filmtitler herpå hjemmesiden, men ca. 1. uge før,

får medlemmer af filmklubben en invitation med filmens titel. Der er ved at være trangt, men da alle jo ikke kommer hver gang, tager vi stadig imod nye medlemmer – og det er gratis. Vi sætter dog et maximum på 40 deltagere pr. gang, så det er ”først til mølle princippet” der gælder, når man ”ringer eller mailer” sig til en filmaften. Nærmere informationer følger i invitationerne som h.h.v. sendes og mailes til medlemmerne. Er der nogen der ikke modtager brev eller mail direkte, men informeres af venner og bekendte, og derefter melder sig - så sig til, og lad os få jeres adresse eller mailadresse så vi kan give jer direkte besked.

Høstgudstjeneste

Søndag den 6. oktober kl. 10.30 - med jazzmusiker Jens Søndergaard

Efter gudstjenesten serverer menighedsrådet frokost i Stalden.
Bagefter holder vi Auktion over de effekter-"høstudbytte", som deltagerne forhåbentlig medbringer.

Husk rigelig med kontanter(frokosten er gratis).
Vi plejer at have en gemytlig dag.
Evt. overskud går i år til Møltrup Optagelseshjem (se evt. moltrup.dk)

Juniorkonfirmand

- er for 3. klasse, normalt lige efter sommerferien – men forløbet HOLDER FLYTTEDAG!
Juniorkonfirmandernes forløb flytter til forårssemestret.
Der kommer foldere ud i klassen efter nytår!

Ligger altid på den 2. søndag i maj kl. 10.30

I 2020 bliver der konfirmation søndag den 10. maj kl. 10.30

MUSIK I KIRKEN

Kirken afholder som regel 1-2 koncerter om sommeren. Herudover vil kirkens organist Kirsten Bodekær give 2 koncerter på klaver eller orgel.

Jazzkoncert i Røsnæs kirke
søndag den 17.11 kl. 19.00

Our song trioen: Søndergaard/Stief/Bornø

Our song Trioen spiller en blanding af jazz og danske sange og salmer med vægt på gode melodier.
Jens Søndergaard (saxofon og klarinet) har været aktiv på jazzscenen gennem mange år. Bl.a. med Etta Cameron, Ib Glindemann, Leonardo Pedersens Jazzkapel, Swingstyrke 7 og egne grupper.

Bo Stief er en af de helt store danske bassister i klasse med NHØP, Jesper Lundgaard og Mads Vinding.
Har spillet med alle de store hjemlige, europæiske og amerikanske musikere, og medvirket på et utal af plader med egne grupper og som værdsat side man.

Thomas Bornø (klaver) er fra den yngre generation af veluddannede, velspillende jazzmusikere. Et meget stort talent som med swing, fin harmonisk sans og smagfulde soloer fuldender trioen.
Blev i 2010 nomineret til en Danish Music Award for sin debutplade ”Village Nights”.

Thorbjørn Sjøgren (anmelder i Jazz Special) skrev bla.: ” Tre mand som åbenlyst har det godt med at arbejde sammen og med at fortælle os små historier, som det er en ren fornøjelse at lytte til”
se evt. mere på: www.jazzsoendergaard.dk

Der er entré på 50,00 – og billetter købes i Brugsen i Ulstrup (Røsnæs)

Koncerten er venligt støttet af Kalundborg Kommunes Koncertudvalg

Sangaften

Onsdag den 30. oktober kl.19 i "Stalden", Ulstrup Sønderstrand 4

Én gang hvert forår og efterår holder vi sangaften.

Hans Petersen tager os igen med på tur i Højskolesangbogen.

Menighedsrådet er vært for kaffe og kage.

Der er ingen tilmelding og alle sangglade hjerter er velkomne!

Voksenkor
Hvert forårs- og vintersemester huser kirken et voksenkor.

Koret deltager som minimum i kirkens højmesse påskedag og 1. søndag i advent.
Øvetid onsdage 16-18 med start onsdag den 25. september

For mere info: kontakt Tinne Leth på kateket.tinneleth@hotmail.com eller 81114006

Skærtorsdag - måltid og gudstjeneste

Vi inviterer til fælles påskemåltid i Stalden med lam på menuen.

Efterfølgende er der gudstjeneste kl. 19.30 i Røsnæs kirke.

Pris: 30,- for mad og 10,- for vin

Tilmelding senest (ikke fastlagt)

Sommerfest på Røsnæs

Ved sommerfesten er Røsnæs Kirke som sædvanligt åben fra kl. 9-16.
Få en kop kaffe m.m., kom op og nyd udsigten fra tårnet, som er åbent fra kl. 11-15.

St. Bededagsaften

Gudstjeneste kl. 19

Traditionen tro går vi efter gudstjenesten i Stalden og hygger os med kaffe og varme hveder. Og stemmerne og folkehøjskole sangbogen bliver flittigt brugt.

Alle er hjertelig velkomne!

Ældreudflugt

Ligger i maj og er endnu ikke under planlægning, men vi kan allerede nu love, at vi holder niveauet, hvad stemning og hygge angår.

Vi mødes på kirkens parkeringsplads kl. 8.45 med afgang kl. 9.00. Forventet hjemkomst ca. kl. 18.

Tilmelding til Elisabeth Torkelund  22453282 eller Ernest Andersen 59509019.

Åben kirke

Hen over sommeren er kirken åben i hverdagene fra kl. 9-16. Som regel fra påsketid til det bliver under ca. 16 grader udendørs.

AKTIVITETETER efterår/vinter 2019

• Søndag den 6.10 kl.10.30 – jazz-høstgudstjeneste med efterfølgende auktion og spisning
  • Torsdag den 24.10 kl. 17.30 – filmaften i Stalden
  • Onsdag den 30.10 kl.19 – sangaften i Stalden, med Hans Petersen