Røsnæs Kirke

AKTIVITETETER forår/sommer 2020

Tirsdag den 9. juni kl 19 - Orienteringsmøde i StaldenDer bliver informeret om menighedsrådets arbejde i den forgange periode. Og ikke mindst om det kommende menighedsrådsvalg i november 2020.

Hvis man går rundt med interesse for padsning af bygninger, økonomi, personalepleje, have- og kirkegårdsestetik eller har du idéer til hvad kirken kan gøre for at invitere dem der aldrig kommer? Og har du hjerterum, energi og kræfter til at tage fat? Så kom og hør om det er dig der skal stille op til valg!

AKTIVITETER

• Filmaften
  • Foredrag
  • Koncert
  • Sangaften
  • Konfirmation
  • Varme hveder
  • Høst auktion
  • Ældreudflugt

Filmklub

Filmaftener alle gange kl.17.30:

Foredrag

Foredrag i Stalden torsdag, d. 2. april, kl. 19.00: AFLYST/UDSAT pag. corona smitte!

Sognepræst Søren Sievers holder foredrag over emnet ”fra panser til præst”
       Menighedsrådet serverer kaffe og kage. Alle er velkomne

Høstgudstjeneste

Efter gudstjenesten serverer menighedsrådet frokost i Stalden.
Bagefter holder vi Auktion over de effekter-"høstudbytte", som deltagerne forhåbentlig medbringer.

Husk rigelig med kontanter(frokosten er gratis).
Vi plejer at have en gemytlig dag.
Evt. overskud går i år til...

Juniorkonfirmand

- er for børn i 3. klasse i forårssemestret!

Henvendelse: Kirkemedarbejder Tinne leth, kateket.tinneleth@hotmail.com - 8111 4006

Ligger altid på den 2. søndag i maj kl. 10.30

I 2020 bliver konfirmationen pga. corona smitte udast til...dato er på vej!

MUSIK I KIRKEN

Normalt har vi 1-2 årligekoncerter med kunstnere udefra i henholdsvis sommerperioden og ved advent/jul.

Herudover kan kirkens organist Kirsten Bodekær høres spille 2 koncerter om året - af og til med gæstesolister.

Voksenkor
Hvert forårs- og vintersemester huser kirken et voksenkor.

Koret deltager som minimum i kirkens højmesse påskedag og 1. søndag i advent.
Øvetid onsdage 16-18 med start efter sommerferien, hvis gorona situationen tillader det.

For mere info: kontakt Tinne Leth på kateket.tinneleth@hotmail.com eller 81114006

Skærtorsdag - måltid og gudstjeneste

Vi inviterer til fælles påskemåltid i Stalden med lam på menuen.

Efterfølgende er der gudstjeneste kl. 19.00 i Røsnæs kirke.

Pris: 30,- for mad og 10,- pr. glas

Sommerfest på Røsnæs - er aflyst?

Ved sommerfesten er Røsnæs Kirke normalt åben fra 9-16.
Herudover er byder vi fra ca. kl. 11-14 på en kop kaffe og sodavand, og man kan komme op og nyde udsigten fra kirketårnet, hvor der ligger en kikkert parat.
Røsnæs kirkes menighedsråd

St. Bededagsaften

Gudstjeneste kl. 19

Traditionen tro går vi efter gudstjenesten i Stalden og hygger os med kaffe og varme hveder. Og stemmerne og folkehøjskolesangbogen bliver flittigt brugt.

Alle er hjertelig velkomne!

Ældreudflugt

Ligger i maj måned.
Afgang kl. 9.00 fra Forsamlingshuset.
Bussen er bestilt, programmet er under planlægning, nærmere information senere.
Røsnæs Kirkes Menighedsråd

Åben kirke

Hen over sommeren er kirken åben i hverdagene fra kl. 9-16. Som regel fra påsketid til efterårsferien.

I DENNE TID er KIRKEN dog indtil videre LUKKET pga. potentiel coronasmitte.